אחרי אישור הבקשה, אלה הנתונים שימחקו, בלי אפשרות שיחזור:
הנקודות שצברת כולל ההיסטוריה
היוזר שלך בשטראוס+ לא יהיה פעיל
היסטוריית הקבלות שהעלית לאפליקציה
המתנות/חבילות/הזמנות שמימשת
הפרטים שלך יוסרו מרשימת הדיוור של כל קבוצת שטראוס
הפרטים שמילאת באזור האישי
ככה נוודא שהפרטים נכונים והבקשה נשלחה על ידך